Systue

I de fleste virksomheder findes der forskellige småopgaver, der ligger og fylder langt nede på to-do-listen. Selvom opgaverne måske ikke er verdens største – så tager de alligevel tid, som kunne bruges på andre og vigtigere opgaver. Et job, som måske syner af lidt, kan sagtens have stor værdi for andre. Det er ideen bag Skejby Rangers – at skabe nye muligheder for virksomheder, der gerne vil tage socialt ansvar og samtidig har brug for at få løst nogle konkrete arbejdsopgaver.

 

Systuen

I vores systue upcycler, recycler og ompolstre vi kontormøbler, konference stole om meget mere, så I kan indtænke bæredygtighed i jeres møbelstrategi.

Måske føler I, at der er brug for nye kontormøbler, fordi de gamle er slidte og hullede - eller måske er stoffet ikke længere ensartet, fordi de er plettet og falmet med tiden? I stedet for at udskifte hele stolen, er det ofte nok blot at ompolstre møbelstoffet og måske udskifte skummet til nyt. På den måde forlænges stolens levetid, på en billigere og mere bæredygtig måde.

Læs mere om hvad systuen kan tilbyde jeres virksomhed i afsnittet herunder. 👇